Take Note!

Tengah menyesuaikan diri dengan persekitaran yang baru...

My Followers

Abby HandCraft Order Form

Name:
Email Address:
Mailing Adress
Contact Number
List Of Items

Create a web form here

Thursday, September 9, 2010

Frame Gambar


Yang nie adalah first felt craft yang Abby buat untuk frame gambar...letak hiasan bunga2 kecik n ladybird je..Tapi Abby tak watla the whole frame sebab rangka frame gambar tue pun dah cantik dan ada hiasan sediri..so just deco kat dalam je la... buat ikut sesedap mata Abby memandang...hehehe...nanti nak cuba wat the whole frame ..buat luaran dia pulak....hum......

Owh ya..lupa pulak...buat semua Umat Islam di muka bumi Allah ini, Abby dengan seikhlas hatinya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AILDILFITRI DAN MAAF ZAHIR DAN BATIN....
Photobucket

No comments: